current views are: 1

28 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση17:03

Νεκροί στη Γαλλία από την καταστροφική κακοκαιρία

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τα νότια της χώρας με καταιγίδες και πλημμύρες. 

Δημοσίευση 17:03’
αρθρο-newpost

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τα νότια της χώρας με καταιγίδες και πλημμύρες. 

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τα νότια της χώρας με καταιγίδες και πλημμύρες

Ένας ανεμοστρόβιλος τον οποίο συνόδευαν άνεμοι που έφθαναν τα 165 χιλιόμετρα την ώρα έπληξε το νοτιοδυτικό Μονπελιέ, καταστρέφοντας σπίτια και ένα κάμπινγκ στο Μπεζιέ.

Δύτες ανέσυραν το πτώμα μιας 68χρονης γυναίκας κοντά στην πόλη της νοτιοανατολικής Γαλλίας Λα Λοντ-λε-Μορ απ΄όπου περνά ο μικρός ποταμός Μαραβέν, τα νερά του οποίου γρήγορα φούσκωσαν έπειτα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε έξω από το αυτοκίνητό της στις όχθες του ποταμού, σύμφωνα με τις αρχές, ενώ αγνοείται η κόρη της.

Άλλο ένα πτώμα εντοπίστηκε σήμερα, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, ενώ ακόμη ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Ιέρ, δυτικά της Τουλώνης, στις ακτές της Μεσογείου, ενώ η σορός ενός 50χρονου ανασύρθηκε από ένα χείμαρρο στο Κογκολάν.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές δύο άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.


σχετικα αρθρα