current views are: 1

1 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση18:09

Έφαγαν της… χρονιάς τους από κοπέλες που παρενόχλησαν σε λεωφορείο! (Βίντεο)

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν… κουρεμένοι τρεις Ινδοί που είχαν το θράσος να παρενοχλήσουν δύο φοιτήτριες σε λεωφορείο.

Δημοσίευση 18:09’
αρθρο-newpost

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν… κουρεμένοι τρεις Ινδοί που είχαν το θράσος να παρενοχλήσουν δύο φοιτήτριες σε λεωφορείο.

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν… κουρεμένοι τρεις Ινδοί που είχαν το θράσος να παρενοχλήσουν δύο φοιτήτριες σε λεωφορείο.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας οι δύο Ινδές αδερφές ηλικίας 22 και 19 ετών, η Άρτι και η Πούτζα Κούμαρ, παρενοχλήθηκαν από άνδρες σε ένα γεμάτο λεωφορείο την Παρασκευή την ώρα που επέστρεφαν σπίτι τους στην πόλη Ρόχτακ στο κρατίδιο Χαριάνα.

Το βίντεο, το οποίο έχουν δει χιλιάδες άνθρωποι στο Διαδίκτυο, τις δείχνει να χτυπούν τους δράστες, κυρίως με τις ζώνες τους, υπό το απαθές βλέμμα των άλλων επιβατών του λεωφορείου.

Η αστυνομία συνέλαβε χθες Κυριακή τους φερόμενους δράστες της επίθεσης εναντίον των κοριτσιών αφού το βίντεο, το οποίο τράβηξε μια έγκυος επιβάτης, αναρτήθηκε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και μεταδόθηκε από ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Τα περισσότερα σχόλια που έχουν γίνει κάτω από το βίντεο χαιρετίζουν το θάρρος των δύο νεαρών γυναικών, ενώ κάποια καταγγέλλουν την απάθεια των άλλων επιβατών, κάποιοι από τους οποίους ακούγονται να κάνουν σαρκαστικά σχόλια.
«Βγάζουμε το καπέλο στις #RohtakBravehearts. Περιφρονώ τους άνδρες που παρέμειναν καθιστοί και το μόνο που έκαναν ήταν να παρακολουθούν τα όσα συνέβαιναν», έγραψε στα αγγλικά κάποιος στο Twitter.

Braveheart ήταν το παρωνύμιο που δόθηκε στη φοιτήτρια των 23 ετών που πέθανε αφού έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε ένα λεωφορείο τον Δεκέμβριο του 2012 στο Νέο Δελχί, γεγονός που είχε προκαλέσει κύμα αγανάκτησης στην Ινδία και το εξωτερικό.
«Ζήτω οι γενναίες κοπέλες (…). Ξυπνήστε θεατές! Είναι ντροπή ότι η μοναδική που επενέβη ήταν μια έγκυος», έγραψε η Ινδή ηθοποιός Φρίντα Πίντο.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ρόχτακ, ο Βεντ Σινγκ Νάιν, δεσμεύθηκε ότι θα διεξαχθεί άμεση έρευνα για το συμβάν. Οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση αφού αρνήθηκαν τις προτάσεις των ανδρών.

Ο επικεφαλής του κρατιδίου Χαριάνα, ο Μ. Λ. Χάταρ, υποσχέθηκε να δώσει αποζημίωση 31.000 ρουπιών (400 ευρώ) σε κάθε μία από τις κοπέλες.


σχετικα αρθρα