Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστές τον παράτολμο κινηματογραφιστή Πολ Ροζολί και ένα ανακόντα.

Ο κινηματογραφιστής του Discovery Channel είχε υποσχεθεί στους τηλεθεατές του ότι θα φαγωθεί από ένα ανακόντα για να ζήσει κι αυτή την εμπειρία και να έχει ιδία γνώση πως νιώθει το θήραμα του γιγαντιαίου φιδιού.

Ωστόσο, στο επεισόδιο που μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι το βράδυ της Κυριακής, ο Πολ Ροζόλι, φόρεσε την ειδική στολή που είχε σχεδιαστεί για τη συγκεκριμένη εμπειρία και μόλις οι συνεργάτες του εντόπισαν το επτά μέτρων ανακόντα εμφανίστηκε μπροστά του και περίμενε να φαγωθεί.

Το ερπετό μόλις τον αντιλήφθηκε τον πλησίασε για να τον φάει. Ο Ροζάλι ένιωσε τα κόκαλα του χεριού του να συνθλίβονται αφού το ανακόντα πριν καταπιεί τα μεγάλα συνήθως θηράματά του, τα σφίγγει με το σώμα του. Λίγο πριν τον καταπιεί ολόκληρο, ο Ροζάλι άρχισε να ζητά βοήθεια και οι συνεργάτες του τον έσωσαν.

Οι τηλεθεατές βέβαια απογοητεύτηκαν, καθώς ο κινηματογραφιστής είχε αφήσει να εννοηθεί στα τρέιλερ που παρουσίαζε ότι τελικά είχε αφεθεί να φαγωθεί από το ανακόντα και είχε επιβιώσει. Το μόνο που συνέβη όμως είναι μερικές γρατζουνιές στο χέρι του.