Σφοδρή κριτική δέχθηκε ένας βουλευτής του συντηρητικού κόμματος της Βρετανίας, καθώς τον φωτογράφισαν την ώρα που έπαιζε Candy Crush, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τις συντάξεις.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα η βρετανική εφημερίδα Sun, ο Νάιτζελ Μιλς απεικονίζεται την ώρα που παίζει το δημοφιλές παιχνίδι, ενώ επικαλούμενη αυτόπτη μάρτυρα, γράφει πως ο βουλευτής έπαιζε για 2,5 ώρες.

Ο βουλευτής επιβεβαίωσε ότι δεν έπαιξε περισσότερες από «μία ή δύο πίστες» και ανήρτησε ένα μήνυμα μεταμέλειας την ώρα που η υπόθεση αυτή κάνει το γύρο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

«Ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και αναγνωρίζω ότι δε στάθηκα στο ύψος των προσδοκιών που έχετε από ένα βουλευτή» επισήμανε στο μήνυμα που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

«Υπόσχομαι ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Το να εκπροσωπώ το Άμπερ Βάλει (η εκλογική του περιφέρεια) συνιστά ένα ανεκτίμητο προνόμιο και ελπίζω ότι οι ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα μου» προσέθεσε.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σχολίασε επίσης την υπόθεση αυτή εκτιμώντας ότι ο βουλευτής ασφαλώς «ντροπιάστηκε» όμως θα εργαστεί «περισσότερο σκληρά στο μέλλον».