current views are: 3

15 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:18

Στην Ελλάδα ο πρώην επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών της Βουλγαρίας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του πρώην διευθυντή της Βουλγαρικής Υπηρεσίας Κρατικής Ασφάλειας της Βουλγαρίας. 

 

Δημοσίευση 12:18’
αρθρο-newpost

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του πρώην διευθυντή της Βουλγαρικής Υπηρεσίας Κρατικής Ασφάλειας της Βουλγαρίας. 

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του πρώην διευθυντή της Βουλγαρικής Υπηρεσίας Κρατικής Ασφάλειας της Βουλγαρίας

Πληροφορίες ότι ο πρώην επικεφαλής της SANS έφυγε από τη Βουλγαρία με κατεύθυνση την Ελλάδα κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετές μέρες στα ΜΜΕ.

“Μπορώ να πω, με πολύ μεγάλο βαθμό βεβαιότητας, ότι το αυτοκίνητο του Σέρτοφ έφυγε από τη Βουλγαρία προς την κατεύθυνση της Ελλάδας. Αυτό επιβεβαιώνεται από τρεις τεχνικές συσκευές, καθώς και από άλλες πηγές” ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, κ. Βούτσκοφ.

Το όνομα του πρώην επικεφαλής της SANS βρίσκεται από τις 6 Δεκεμβρίου στον κατάλογο εξαφανισθέντων ατόμων της Βουλγαρίας και από τις 9 Ιανουαρίου στον κατάλογο εξαφανισθέντων της Interpol.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας υπογράμμισε ότι ο Πέτκο Σέρτοφ έχει πολλές πληροφορίες και ικανότητα να τις αναλύει καλά, αλλά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την εθνική ασφάλεια της Βουλγαρίας με τις ενέργειές του.

Ο κ. Βούτσκοφ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει τη δυνατότητα να εξακριβώσει την αλήθεια, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite.

Περιέγραψε την υπόθεση εξαφάνισης του Σέρτοφ ως “οικογενειακό δράμα” και εξέφρασε την ελπίδα ότι η σύζυγος του πρώην επικεφαλής της SANS θα συνεργαστεί με τους ανακριτές για να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα της εξαφάνισης.

Την περασμένη Πέμπτη, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Σβέτλοζαρ Λαζάροφ είχε δηλώσει ότι είναι πολύ πιθανόν ο Πέτκο Σέρτοφ να έφυγε προς την Ελλάδα, επειδή έχει επαφές στη χώρα και επειδή το αυτοκίνητό του εθεάθη στην περιοχή του Πέτριτς, κοντά στα ελληνικά σύνορα.


σχετικα αρθρα