Σπαζοκεφαλιά... για τον Μπαράκ Ομάμα αποτελούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που πρέπει να προσφέρει στις τρεις γυναίκες της ζωής του. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν κρύβει το άγχος που του προκαλεί κάθε χρόνο  ησυγκεκριμένη διαδικασία, καθώς ανησυχεί αν οι επιλογές του θα αρέσουν στη Μισέλ και τις δύο κόρες του.

«Είναι όμορφη, ακολουθεί τις επιταγές της μόδας, και ανησυχώ πάντα όταν της αγοράζω ρούχα» δήλωσε ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής On air with Ryan Seacrest, αναφερόμενος στη σύζυγό του.

«Την ημέρα των Χριστουγέννων, εκείνη θα μου πει "Είναι υπέροχο, αγαπημένε μου" έπειτα όμως δεν θα την δω ποτέ να το φοράει» συμπλήρωσε, ωστόσο το να βρει το δώρο που θα προσφέρει στη 16χρονη Μαλία, τη μεγαλύτερη κόρη του, είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία,  καθώς γνωρίζει καλά πόσο αγαπά τον κινηματογράφο: «Μία χρονιά της αγόρασα τη συλλογή με τις 100 σημαντικότερες ταινίες της ιστορίας. Τη λάτρεψε» δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος.

Η οικογένεια Ομπάμα θα περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων στη Χαβάη. Αναμένεται να αναχωρήσει την Παρασκευή από την Ουάσιγκτον και να παραμείνει για 15 ημέρες στη γενέτειρα του Αμερικανού προέδρου.