Μία γυναίκα στην Γερμανία προσπαθώντας να αποφύγει τα δαγκώματα του “Καρλίτο”, τραυματίστηκε στο χέρι από τα πυρά των αστυνομικών,που έσπευσαν να την σώσουν από τον σκύλο! Το όνομα “Καρλίτο” είναι το κινηματογραφικό όνομα του Αλ Πατσίνο στην ταινία “Ο Σημαδεμένος”, όπου στο τέλος ο πρωταγωνιστής, πυροβολείται από τους αστυνομικούς και το ίδιο τέλος έμελλε να έχει και ο δίχρονος σκύλος, στο Βερολίνο.

Τα πυρά των αστυνομικών, αποδείχθηκαν πιο επικίνδυνα από τον σκύλο, αφού τραυμάτισαν την γυναίκα, ελαφρά στο χέρι, ενώ επίσης τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός στον λαιμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αποφάσισε να επισκεφθεί τους γείτονές της και δέχτηκε την “θερμή” υποδοχή του σκύλου, που αποδείχθηκε πιο επιθετική από ότι συνήθως.

Στην συνέχεια η γυναίκα για να προφυλαχθεί κατέφυγε πίσω από μία πόρτα, όμως όταν οι αστυνομικοί επενέβησαν και πυροβόλησαν τον σκύλο, μία “αδέσποτη” σφαίρα διαπέρασε την πόρτα και τραυμάτισε την γυναίκα, ενώ τα πυρά απείλησαν και την ζωή των ίδιων των αστυνομικών, αφού ένας από αυτούς τραυματίστηκε στον λαιμό.

Η αστυνομία του Βερολίνου διεξάγει έρευνα, για να διακριβωθεί εάν υπήρξε αμέλεια τόσο από τους ιδιοκτήτες του Καρλίτο, όσο και από μέρους των αστυνομικών που παρενέβησαν για να προφυλάξουν την Βερολινέζα από τα δαγκώματα του ζωηρού Καρλίτο.