Στον κινηματογράφο θα μεταφερθεί το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ για τον χωρισμό της με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

«Η Romarin films, η εταιρεία παραγωγών, σε συμφωνία με τη Βαλερί, προχωρά στην κινηματογραφική προσαρμογή του μπεστ-σέλερ και εξετάζει το ενδεχόμενο συμπαραγωγής με γαλλικές και διεθνείς εταιρείες» ανακοίνωσε σήμερα η ηθοποιός και παραγωγός Σαϊντά Ζαουάντ στο περιοδικό Gala.

«Με το Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή η Βαλερί ενσαρκώνει τον αγώνα μιας γυναίκας που φωνάζει την αλήθεια της», συνέχισε η στενή φίλη της πρώην συντρόφου του Ολάντ.

Η παραγωγός, που υποστηρίζει ότι στήριξε τον Ολάντ στην προεκλογική εκστρατεία του, το 2012, τόνισε ότι «δεν ετοιμάζει μια ταινία αντιπαράθεσης» αλλά ότι θέλει απλώς «να αφηγηθεί τον αγώνα μιας ερωτευμένης γυναίκας, ακόμη και αν η ιστορία είναι ασυνήθιστη επειδή ο άνδρας που αγαπάει είναι πρόεδρος».

Το βιβλίο της Τριερβελέρ κυκλοφόρησε στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει πουλήσει περισσότερα από 730.000 αντίτυπα, κάνοντας πλουσιότερη τη συγγραφέα του κατά ένα εκατομμύριο ευρώ.