Τριάντα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σήμερα το πρωί έξω από μια σχολή της αστυνομίας στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά

Στα θύματα της σημερινής έκρηξης περιλαμβάνονται σπουδαστές της σχολής και άνθρωποι που περίμεναν στην ουρά για να προσληφθούν στην αστυνομία, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές καθώς και από περαστικούς. 

Ασθενοφόρα απομακρύνουν θύματα από τον τόπο της έκρηξης και πτώματα κείτονται στο δρόμο, σύμφωνα με περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων.

Η έκρηξη ακούσθηκε σ' όλη την πόλη και ένα μεγάλο σύννεφο καπνού είναι ορατό στην περιοχή της αστυνομικής σχολής.
Φωτογραφίες που φέρεται ότι δείχνουν τις συνέπειες της έκρηξης και αναρτήθηκαν στο Twitter εικονίζουν τα άμορφα συντρίμμια ενός οχήματος και ματωμένους ανθρώπους να κείτονται μπρούμυτα στο οδόστρωμα. Ωστόσο οι φωτογραφίες αυτές δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί αμέσως ότι προέρχονται πράγματι από τον τόπο της επίθεσης. 

Χώρες της Δύσης και του Κόλπου εκφράζουν φόβους ότι περαιτέρω αστάθεια ενδέχεται να εξασθενήσει την κυβέρνηση της χώρας και να δώσει στην Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο περισσότερο χώρο για να σχεδιάζει επιθέσεις εκτός των συνόρων της Υεμένης.