Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 46χρονος Ελληνοκύπριος και ελαφρά η 21χρονη ρωσίδα συνοδός του από έκρηξη βόμβας, η οποία τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητοπου επέβαιναν.

Σύμφωνα με το kathimerini.com.cy η πυροδότηση του εκρηκτικού μηχανισμού έγινε στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που δύο βρισκόταν εντός τους οχήματος σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. Σημειώνεται ότι ο 46χρονος απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία και συνελήφθη για υποθέσεις διαρρήξεων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου για τον 46χρονο διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικά τραύματα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η 21χρονη απολύθηκε.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι από την έκρηξη το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ παράλληλα, ζημιές προκλήθηκαν σε βιτρίνες και τζάμια διπλανών υποστατικών και διαμερισμάτων.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλετο σε εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος, ο οποίος τοποθετήθηκε κάτω από το κάθισμα του οδηγού του οχήματος.