current views are: 1

12 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση11:33

Απειλεί να σκοτώσει ομήρους το Μέτωπο Αλ Νόσρα

Λιβανέζους στρατιώτες που κρατάει ομήρους από τον Αύγουστο απειλεί να σκοτώσει το Μέτωπο Αλ Νόσρα.

Δημοσίευση 11:33’
αρθρο-newpost

Λιβανέζους στρατιώτες που κρατάει ομήρους από τον Αύγουστο απειλεί να σκοτώσει το Μέτωπο Αλ Νόσρα.

Λιβανέζους στρατιώτες που κρατάει ομήρους από τον Αύγουστο απειλεί να σκοτώσει το Μέτωπο Αλ Νόσρα ως αντίποινα για τη σημερινή έφοδο των αρχών στη φυλακή Ρουμίε όπου κρατούνται ισλαμιστές μαχητές.

Η οργάνωση, η οποία συνδέεται με την Αλ Κάιντα, απείλησε σήμερα ότι θα σκοτώσει τα μέλη των λιβανικών δυνάμεων ασφαλείας μετά την έφοδο που πραγματοποίησε νωρίτερα η αστυνομία σε πτέρυγα της μεγαλύτερης φυλακής της χώρας όπου κρατούνται ισλαμιστές μαχητές.

«Ως αποτέλεσμα της επιδείνωσης της κατάστασης ασφαλείας στον Λίβανο, θα πληροφορηθείτε εκπλήξεις που αφορούν την τύχη των κρατουμένων μας», ανέφερε η οργάνωση στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ένοπλοι που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος και το Μέτωπο Αλ Νόσρα κρατούν ομήρους 24 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας του Λιβάνου τα οποία συνέλαβαν τον περασμένο Αύγουστο στην πόλη Αρσαλ στη λιβανική μεθόριο.

Τέσσερις από τους ομήρους αυτούς σκοτώθηκαν στη διάρκεια της κράτησής τους, παρά τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με τις λιβανικές αρχές για την απελευθέρωσή τους, και η οργάνωση σήμερα απειλεί με δράση κατά της ζωής των υπόλοιπων ομήρων ως αντίποινα στην έφοδο των αρχών στη φυλακή.
 


σχετικα αρθρα