Σοκ έχει προκαλέσει ότι μια νεαρή Κινέζα, εξοργισμένη από τις... μπερμπαντιές του συζύγου της, του έκοψε όχι μία, αλλά δύο φορές το πέος.

Όλα άρχισαν όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατούσε με μια νεαρή 21 ετών. Η γυναίκα του θύματος του επιτέθηκε και του έκοψε το πέος.

Ο άπιστος άνδρας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Ωστόσο, τρεις ημέρες αργότερα και καθώς η δίψα της για εκδίκηση παρέμενε άσβεστη, η σύζυγός του πήγε στο νοσοκομείο, περίμενε μέχρι να κοιμηθεί ο 32χρονος και του έκοψε ξανά τα γεννητικά όργανα.

Ο Φαν εισήχθη και πάλι στο χειρουργείο αλλά αυτή τη φορά έχασε οριστικά το όργανό του αφού η γυναίκα του μάλλον το πήρε μαζί της και οι αστυνομικοί που το αναζήτησαν δεν το βρήκαν πουθενά.

Η διπλή επίθεση που δέχτηκε ο 32χρονος τον έφερε πάντως πιο κοντά στη νεαρή ερωμένη του, την Ζανγκ. Το σφόδρα ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε μάλιστα να παντρευτεί το συντομότερο δυνατόν. "Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα που πλέον είναι στείρος, στο κάτω-κάτω έχει ήδη πέντε παιδιά", εξήγησε η Ζανγκ στους δημοσιογράφους.

TAGS