current views are: 1

27 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση09:56

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σε ξενοδοχείο της Λιβύης

Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο της Τρίπολης στη Λιβύη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Δημοσίευση 09:56’
αρθρο-newpost

Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο της Τρίπολης στη Λιβύη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο της Τρίπολης στη Λιβύη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις φρουροί, ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας, ενώ την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη.

Σύμφωνα με πηγές των αρχών ασφαλείας που βρίσκονται στον τόπο της έκρηξης, τέσσερις ένοπλοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά του αυτοκινήτου και στη συνέχεια εισήλθαν στους χώρους του ξενοδοχείου Corinthia σκοτώνοντας τον φρουρό ασφαλείας που βρισκόταν στην είσοδό του.

Σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE, μέλη του ΙΚ στη Λιβύη ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση. Σε μήνυμά του στο Twitter, το παρακλάδι του ΙΚ στην Τρίπολη επιβεβαίωσε ότι μέλη του πραγματοποίησαν έφοδο στο ξενοδοχείο το οποίο είναι γνωστό γιατί φιλοξενεί διπλωμάτες και λίβυους αξιωματούχους.


σχετικα αρθρα