Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποια εκπομπή θα πρωτοφιλοξενήσει τους παίχτες του Greek Idol, ενώ δήλωσε ότι υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση από την εκμπομπή της για την Ρούλα Κορομηλά.

Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε γιατί οι παίκτες του «Greek Idol» δεν εμφανίζονται στην εκπομπή της μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι κάτι που σχολιάστηκε από την Ρούλα Κορομηλά.

Έτσι η παρουσιάστρια δήλωσε : «Όσον αφορά τους παίκτες του “Greek Idol”, είναι η πρώτη φορά που βγαίνει το show Σάββατο, άρα την επόμενη μέρα δεν είμαστε εμείς σαν εκπομπή, είναι η εκπομπή της Ναταλίας. Θα ήταν πολύ αντιεπαγγελματικό εκ μέρους μου να διεκδικήσω να παίρνω τον παίκτη βάζοντας στην άκρη μια άλλη εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι με ρώτησαν, το συζήτησα με το κανάλι και είπα ότι το σωστό είναι αφού την επόμενη μέρα είναι η εκπομπή της Ναταλίας, να πάει εκεί ο παίκτης. Δεν μου αρέσει να προκαλώ με αυτά που θα μπορούσα να κάνω και δεν το βρίσκω και σωστό. Δεν θα ήθελα να μου το κάνουν έμενα, γιατί να το κάνω εγώ; Εδώ είμαστε τη Δευτέρα και ο παίκτης μπορεί να έρθει. Έτσι απλά κι ωραία».

Τέλος, σχετικά με το πότε θα βρεθεί η Ρούλα Κορομηλά στον καναπέ του «Καφέ με την Ελένη» ως καλεσμένη, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Υπάρχει ανοικτή πρόσκληση και αυτό είναι θέμα της Ρούλας να αποφασίσει πότε θέλει. Ούτε αυτό μπορώ να το κάνω, δεν έχω φέρει κανέναν καλεσμένο με το ζόρι. Αυτό ισχύει και με εμένα. Δεν μπορεί κανείς να με βουτήξει με το ζόρι να πάω καλεσμένη κάπου, όσο και να συμπαθώ ή να μη συμπαθώ τον παρουσιαστή. Ο καθένας έχει τη στιγμή του, την ώρα που αισθάνεται καλά για να πάει κάπου. Έτσι αποδίδει κιόλας».

 

 

 

 

 

Πηγή: yupi.gr