Το νόμο στα χέρια της αποφάσισε να πάρει μία 14χρονη, όταν έμαθε ότι οι κατηγορίες εις βάρος ενός άντρα που βίασε την αδερφή της αποσύρθηκαν.

Μαζί με τον συνομήλικο φίλο της αδερφής της επισκέφτηκαν τον 45χρονο Robert Daley, τσακώθηκαν μαζί του και στη συνέχεια του κατάφεραν πέντε μαχαιριές, εκ των οποίων οι δύο στην καρδιά. Μετά έφυγαν γρήγορα, κρύβοντας το μαχαίρι, ωστόσο τους είδαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και κάμερες της περιοχής.

Ο Daley κατηγορήθηκε για παιδοφιλιά και βιασμό από την αδερφή της μαθήτριας, ηλικίας 16 ετών, αλλά και από την ίδια του τη φιλενάδα. Ακόμα και το κορίτσι που τον μαχαίρωσε είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από το θύμα. Όπως είπε στο δικαστήριο την πίεζε να κάνουν σεξ από όταν ήταν 11 χρονών, ενώ τις απειλές του τις έκανε πράξη στη μεγαλύτερη αδερφή της. Ωστόσο η Εισαγγελία αποφάσισε ότι υπήρχε έλλειψη στοιχείων εις βάρος του και τον άφησε ελεύθερο.

Τότε αυτός μόλις επέστρεψε στο διαμέρισμα του στο νότιο Λονδίνο, τηλεφώνησε στο σπίτι που έμεναν οι 2 ανήλικες αδερφές και γελούσε επειδή αθωώθηκε.

Οι ειρωνίες του ''όπλισαν'' τα χέρια της 15χρονης και του συνομήλικου φίλου της οι οποίοι τον βρήκαν αμέσως μετά και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Το δεκαπεντάχρονο αγόρι καταδικάστηκε σε ισόβιο κάθειρξη,και το κορίτσι σε έξι χρόνια φυλάκιση γιατί σύμφωνα με το δικαστήριο επέδειξαν ανατριχιαστικά εγκληματική συμπεριφορά για την ηλικία τους.