Πολυτελές αυτοκίνητο 35χρονης Ελληνοκύπριας, καταστράφηκε από εμπρηστική ενέργεια στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το kathimerini.com.cy, η φωτιά έγινε αντιληπτή στις 2 τα ξημερώματα, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από το σπίτι της 35χρονης στο χωριό της Γερμασόγειας.

Αρχικά η 35χρονη επιχείρησε να σβήσει την φωτιά, με την βοήθεια γειτόνων της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής δεν απέτρεψε την ολοκληρωτική καταστροφή του οχήματος. Είναι χαρακτηριστικό πως προ τριημέρου, έγινε απόπειρα εμπρησμού στο ίδιο αυτοκίνητο.

Η ίδια είχε βρει το αυτοκίνητό της περιλουσμένο με εύφλεκτη ύλη, ενώ σε κοντινή απόσταση, είχε σημειωθεί δυστύχημα και ζεύγος νεαρών τραυματίστηκε κι εγκλωβίστηκε στο όχημά του.

Η Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο, αναγνώρισε τον τραυματισμένο 25χρονο, ως το πρόσωπο που καταζητούσε για υπόθεση εμπρησμού στις 5 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό.

Ο νεαρός συνελήφθη και ως ύποπτος της απόπειρας εμπρησμού του αυτοκινήτου της 25χρονης. Το Δικαστήριο διέταξε την τετραήμερη κράτηση του 25χρονου.

Κι ενώ ο νεαρός ήταν προφυλακισμένος, το αυτοκίνητο της 35χρονης πυρπολήθηκε από άλλον εμπρηστή.

Οι εξεταστές της υπόθεσης εκτιμούν ότι τα ελατήρια της νέας κακόβουλης ενέργειας αφορούν προσωπικές διαφορές, με την ανάθεση του «έργου» επί πληρωμή σε τρίτους.