Δύο Ελληνοαμερικανίδες, μόνικοι κάτοικοι του Νασβίλ της πολιτείας του Τένεσι, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών που άφησαν πίσω τους οι δυνατοί ανεμοστρόβιλοι οι οποίοι σάρωσαν τις νότιες περιοχές των ΗΠΑ. Πρόκειται για την Λορέτα Μπέλου, 60 ετών, η οποία μαζί με την αδελφή της (το μικρό της όνομα δεν έχει γίνει γνωστό από τις αρχές) βρήκαν τραγικό θάνατο  στην περιοχή Τσατανούγκα της πολιτείας του Τένεσι όταν το τρέιλερ στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε απο ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την περιοχή.

Οι δυο Ελληνοαμερικανίδες είχαν μεταβεί στην ορεινή περιοχή για ολιγοήμερες διακοπές. Ο σύζυγος της αδελφής της κ. Μπέλου μεταφέρθηκε με τραύματα σε νοσοκομείο της περιοχής.
 
Οι ανεμοστρόβιλοι που σάρωσαν τις νότιες περιοχες των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν αφήσει πίσω τους σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό 318 νεκρούς, περισσότεροι εκ των οποιων (200) ηταν στην Αλαμπάμπα. Νεκρούς από τη σφοδρή κακοκαιρία μετρούν επίσης οι πολιτείες του Τενεσί, του Μισισιπή, της Τζόρτζια και της Βιρτζίνια.

Συμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς οι  ζημιές που προκλήθηκαν σε όλο το νότιο τμήμα των ΗΠΑ  απο τους  ανεμοστρόβιλους  ανέρχονται σε στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια.