Συνελήφθη στη Λεμεσό ένας 35χρονος, γνωστός στις διωκτικές αρχές από το παρελθόν, για διαρρήξεις και κλοπές από κατοικίες. 

Σύμφωνα με το kathimerini.com.cy η τελευταία «δραστηριότητά» του, αφορούσε την εισβολή του σε κατοικία, μεσημεριανές ώρες.

Ο διαρρήκτης κατευθύνθηκε στο υπνοδωμάτιο αναζητώντας χρυσαφικά, την ώρα που ο συνταξιούχος ένοικος ξεκουράζονταν στο κρεβάτι του. Αυτό δεν εμπόδισε τον θρασύτατο διαρρήκτη ν’ αρπάξει μια τσάντα με κοσμήματα που εντόπισε και να το βάλει στα πόδια.

Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του αγνώστου, ο συνταξιούχος άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να ξεσηκωθει η γειτονιά που άρχισε να καταδιώκει τον κλέφτη. Στην βιασύνη του να διαφύγει τρέχοντας, κοσμήματα του έπεφταν από την τσάντα στον δρόμο. 

Ο 35χρονος κατάφερε να φτάσει, να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να διαφύγει προσωρινά. Είχε όμως αναγνωριστεί και εντοπίστηκε και συνελήφθη με  δικαστικό ένταλμα.

Ήδη ανακρινόμενος παραδέχτηκε την εμπλοκή του σε δύο ακόμη υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Λεμεσό, ενώ από την Αστυνομία εκτιμάται πως η ομολογία του δεν θα περιοριστεί μόνο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.