Σε εξαετή κάθειρξη καταδικάστηκε μία γυναίκα από το Χονγκ Κονγκ, μητέρα δύο παιδιών, η οποία ασκούσε σωματική βία στις οικιακές βοηθούς της και τις απειλούσε ότι θα σκοτώσει τους συγγενείς τους. 

Η 44χρονη πρώην αισθητικός Λο Γουόν-τουνγκ φάνηκε να αιφνιδιάστηκε κατά την ανακοίνωση της ποινής της αφού κρίθηκε ένοχη για 18 από τις 20 κατηγορίες για κακοποίηση που αντιμετώπιζε. Κλήθηκε επίσης να καταβάλει πρόστιμο 1.934 δολαρίων. 

Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν την πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης και τον εκφοβισμό εις βάρος της Ερβιάνα Σουλιστιανίνγκσιχ και μίας άλλης οικιακής βοηθού --και οι δύο από την Ινδονησία.

Η Λο εξήλθε από το δικαστήριο ανέκφραστη. Δήλωσε αθώα για τις 20 κατηγορίες, αλλά παραδέχτηκε ότι είχε ανασφάλιστη την οικιακή της βοηθό. 

Η Ερβιάνα έχει δηλώσει στα μέσα ενημέρωσης ότι προτίθεται να συγχωρέσει την πρώην εργοδότριά της και την οικογένειά της.
Η Ερβιάνα, η οποία είχε μεταναστεύσει στο Χονγκ Κονγκ το 2013, επέστρεψε στην Ινδονησία τον Ιανουάριο του περασμένου χρόνου, όπου οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι τα εγκαύματα στο σώμα της είχαν προκληθεί από καυτό νερό. 

Οι φωτογραφίες της κακοποιημένης Ερβιάνα, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, προκάλεσαν την λαϊκή οργή αλλά και την οργή του τότε προέδρου της Ινδονησίας Σουσίλο Μπάμπανγκ Γιουντχογιόνο, ο οποίος περιέγραψε ως βασανιστήρια αυτά που υπέστη η γυναίκα.