Άλλον έναν ύποπτο, ο οποίος καταζητείτο με δικαστικό ένταλμα, εντόπισε και συνέλαβε το βράδυ της Πέμπτης, περίπολος της Αστυνομίας Λεμεσού.

Πρόκειται για 29χρονο Γεωργιανό, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος της σπείρας, που λυμαίνονταν από τις αρχές του χρόνου, κατοικίες και διαμερίσματα στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα, σύμφωνα με το kathimerini.com.cy.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. 

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλια, κλειδιά αυτοκινήτων, κοσμήματα, μαχαίρια, ρολόγια και πιστωτικές κάρτες. Στις τσέπες του είχε και μικροποσότητα κάνναβης. 

Για την υπόθεση των διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών και διαμερισμάτων από την σπείρα, είχε συλληφθεί αρχικά 35χρονος Γεωργιανός. 

Ο ύποπτος είχε μετατρέψει τον χώρο διαμονής του σε αποθήκη κλοπιμαίων, αφού εντοπίστηκαν από ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ενδύματα, παπούτσια και γυναικείες τσάντες, μέχρι και κονσόλα ήχου. Στην κατοχή του βρέθηκε το ποσό των 17.000 ευρώ, όπως διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρια, κουκούλες και γάντια. Όπως έχει διαπιστωθεί από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας, τα μέλη της σπείρας, διακινούνταν με κλεμμένα αυτοκίνητα. Ο 35χρονος με απόφαση του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού έχει τεθεί υπό 6ήμερη κράτηση. 

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται με δικαστικό ένταλμα ένας 21χρονος από την Ουκρανία. Τα αρχικά αδικήματα, στα οποία εμπλέκεται η σπείρα των διαρρηκτών, υπολογίζεται πως διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 29 Ιανουαρίου και 25 Φεβρουαρίου, του τρέχοντος χρόνου.