current views are: 2

6 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση17:34

Λίντσαραν και δεύτερο κατηγορούμενο για βιασμό στην Ινδία

Και δεύτερο άνδρα, που είχε κατηγορηθεί από γυναίκες ότι τους επιτέθηκε, λίντσαρε σήμερα το οργισμένο πλήθος στην Ινδία, μία ημέρα μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός κρατούμενου που κατηγορούνταν για βιασμό.

 

Δημοσίευση 17:34’
αρθρο-newpost

Και δεύτερο άνδρα, που είχε κατηγορηθεί από γυναίκες ότι τους επιτέθηκε, λίντσαρε σήμερα το οργισμένο πλήθος στην Ινδία, μία ημέρα μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός κρατούμενου που κατηγορούνταν για βιασμό.

 

Και δεύτερο άνδρα, που είχε κατηγορηθεί από γυναίκες ότι τους επιτέθηκε, λίντσαρε σήμερα το οργισμένο πλήθος στην Ινδία, μία ημέρα μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός κρατούμενου που κατηγορούνταν για βιασμό.

Στην πόλη Ντιμάπουρ του κρατιδίου Ναγκαλάντ, στη βορειοανατολική Ινδία, οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά το λιντσάρισμα του πρώτου άνδρα και τον θάνατο ενός άλλου σε συγκρούσεις με την αστυνομία.

Χιλιάδες άνθρωποι εισέβαλαν σε φυλακή υψίστης ασφαλείας της Ντιμάπουρ, έβγαλαν έξω τον κρατούμενο που κατηγορούνταν ότι βίασε επανειλημμένα μια γυναίκα και αφού τον περιέφεραν γυμνό στους δρόμους, τον χτύπησαν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια κρέμασαν τη σορό του, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

«Ένας νεαρός άνδρας 25 ετών, που φέρεται να βρισκόταν μέσα στο οργισμένο πλήθος, τραυματίστηκε από τις σφαίρες της αστυνομίας. Στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο» όπου διακομίστηκε, δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της πόλης Μέραν Τζάμιρ.

Εξάλλου ένας άλλος άνδρας, τον οποίο μια ομάδα νεαρών γυναικών κατηγόρησε ότι τους επιτέθηκε σήμερα σε διάρκεια μιας ινδουιστικής γιορτής, χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από το οργισμένο πλήθος στην πόλη Βαρανάσι, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Το οργισμένο πλήθος συγκεντρώθηκε αφού νεαρές γυναίκες κατήγγειλαν στις οικογένειές τους ότι δέχθηκαν επίθεση (…) από κάποιους άνδρες της περιοχής», εξήγησε ο Ανίλ Κούμαρ αξιωματικός της τοπική αστυνομίας.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι τρεις άνθρωποι έχουν συλληφθεί σε σχέση με το επεισόδιο αυτό.

Στη Ντιμάπουρ η κατάσταση παραμένει «τεταμένη» σήμερα, σύμφωνα με τον Τζάμιρ και εκατοντάδες αστυνομικοί πραγματοποιούν περιπολίες στους δρόμους.


σχετικα αρθρα