Μία φυτεία μαριχουάνας εντοπίστηκε σήμερα τυχαία από ένα Αμερικανό δημοσιογράφο, λίγα μόνο μέτρα από το κρησφύγετο του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο δημοσιογράφος του CNN's Nic Robertson, παρατήρησε τα φυτά μαριχουάνας μέσα στον κήπο της έπαυλης του Μπιν Λάντεν. Τα φυτά είχαν τοποθετηθεί προσεκτικά ανάμεσα σε πατάτες και λάχανα και ο δημοσιογράφος ζήτησε από το συνεργείο του να καταγράψει αυτή την ανακάλυψη.

Έτσι δεν αποκλείεται ο Οσάμα Μπιν Λάντεν να κάπνιζε συστηματικά μαριχουάνα, καθώς τα τελευταία χρόνια έπασχε από προβλήματα υγείας και η χρήση ναρκωτικών θα μπορούσε νε έχει ιατρικό σκοπό.

Οι κάτοικοι της περιοχής επίσης ανέφεραν λεπτομέρειες για τις συνήθειες του πλέον καταζητούμενου τρομοκράτη στον κόσμο.

Ένας καταστηματάρχης της περιοχής σύμφωνα με την Dailymail, αναφέρει ότι δύο νεαροί άντρες, που ζούσαν μαζί με τον Μπιν Λάντεν έκαναν συχνά δρομολόγια μεταφέροντας τρόφιμα.

Το τραπέζι του Μπιν Λάντεν, είχε πάντοτε Pepsi και Coca Cola, αφού οι δύο νεαροί αγόραζαν μεγάλες ποσότητες από τα συγκεκριμένα αναψυκτικά, ώστε να υπάρχει πάντοτε απόθεμα.

Επίσης αγόραζαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που βρίσκεται 150 μέτρα από την έπαυλη του Μπιν Λάντεν, τόνισε «ποτέ δεν έρχονταν με τα πόδια στο μαγαζί,πάντοτε οδηγούσαν ένα Τζιπ ή ένα μικρό φορτηγάκι, ακόμα και όταν δεν αγόραζαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων”.

Ο Anjum Qaisar, ιδιοκτήτης του καταστήματος, δήλωσε επίσης ότι δεν ήξερε ότι ο Μπιν Λάντεν έμενε στο κτήριο, αλλά δήλωσε ότι ήταν πολύ περίεργος να μάθει γιατί αγόραζαν τόσα πολλά τρόφιμα.