Λίγες ώρες μετά την απόφαση του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, να θέσει βέτο στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του νεκρού Οσάμα μπιν Λάντεν, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των νεκρών σωματοφυλάκων του στο καταφύγιο του ηγέτη της αλ Κάιντα. Οι εικόνες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σκληρές, απεικονίζουν τις σορούς μέσα σε λίμνες αίματος, ενώ δεν φαίνονται να υπάρχουν όπλα δίπλα από τους εκτελεσθέντες ακολούθους του μπιν Λάντεν.

Σύμφωνα με το Reuters, οι φωτογραφίες ελήφθησαν περίπου μία ώρα μετά από την επιδρομή των αμερικανικών κομμάντο στο καταφύγιο του μπιν Λάντεν, και αγοράστηκαν από το πρακτορείο από πακιστανό αξιωματούχο της αστυνομίας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Άλλες φωτογραφίες, που έχουν ληφθεί μερικές ώρες αργότερα από την επιδρομή των αμερικανικών δυνάμεων, δείχνουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που χρησιμοποιήθηκε στην επιχείρηση και εγκαταλείφθηκε από τους Αμερικανούς.

Οι Αμερικανικές δυνάμεις έχασαν ένα ελικόπτερο κατά την επιχείρηση κατά του μπιν Λάντεν, λόγω μηχανικού προβλήματος και αργότερα το κατέστρεψαν.