Της πήραν την επιμέλεια των παιδιών γιατί είχε καρκίνο


Μία γυναίκα στην Βόρεια Καρολίνα, έχασε την κηδεμονία των δύο παιδιών της επειδή πάσχει από καρκίνο του στήθους. Σύμφωνα με δικαστική απόφαση, η 37χρονη γυναίκα πρέπει να παραδώσει την επιμέλεια των παιδιών της επειδή, είναι άγνωστο πόσο χρονικό διάστημα θα ζήσει!

Από την πλευρά της η Alaina Giordano, δηλώνει ότι η ζωή της είναι τα παιδιά της και από αυτή της οικογενειακή σχέση, παίρνει δύναμη.

Η ασθένεια εμφανίστηκε το 2007 και αργότερα η κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε, ενώ ο σύζυγός της επιδίωξε να αποκτήσει την επιμέλεια των δύο παιδιών ηλικίας 11 και πέντε ετών.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο σύζυγός, πρέπει να αποκτήσει την επιμέλεια των παιδιών μετά την επιδείνωση, που παρουσίασε η κατα΄σταση της υγείας της Alaina.

Επιβαρυντικά στοιχεία για την μητέρα ήταν ότι δεν είναι σε θέση να εργαστεί, ενώ η δικαστική διαμάχη έχει διαρκέσει περίπου έξι μήνες, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας.

Ενώ στο blog, όπου συνεχίζει τον αγώνα της για την διεκδίκηση των παιδιών της, αναφέρει : «Πως μία γυναίκα χωρίς παιδιά, μπορεί να εκδικάσει υποθέσεις σαν την δική μου;» και συμπληρώνει ότι η θεώρηση της μητρότητας, χωρίς προσωπική εμπειρία, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ επικίνδυνα και λανθασμένα συμπεράσματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο