Μία γυναίκα στην Βόρεια Καρολίνα, έχασε την κηδεμονία των δύο παιδιών της επειδή πάσχει από καρκίνο του στήθους. Σύμφωνα με δικαστική απόφαση, η 37χρονη γυναίκα πρέπει να παραδώσει την επιμέλεια των παιδιών της επειδή, είναι άγνωστο πόσο χρονικό διάστημα θα ζήσει!

Από την πλευρά της η Alaina Giordano, δηλώνει ότι η ζωή της είναι τα παιδιά της και από αυτή της οικογενειακή σχέση, παίρνει δύναμη.

Η ασθένεια εμφανίστηκε το 2007 και αργότερα η κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε, ενώ ο σύζυγός της επιδίωξε να αποκτήσει την επιμέλεια των δύο παιδιών ηλικίας 11 και πέντε ετών.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο σύζυγός, πρέπει να αποκτήσει την επιμέλεια των παιδιών μετά την επιδείνωση, που παρουσίασε η κατα΄σταση της υγείας της Alaina.

Επιβαρυντικά στοιχεία για την μητέρα ήταν ότι δεν είναι σε θέση να εργαστεί, ενώ η δικαστική διαμάχη έχει διαρκέσει περίπου έξι μήνες, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας.

Ενώ στο blog, όπου συνεχίζει τον αγώνα της για την διεκδίκηση των παιδιών της, αναφέρει : «Πως μία γυναίκα χωρίς παιδιά, μπορεί να εκδικάσει υποθέσεις σαν την δική μου;» και συμπληρώνει ότι η θεώρηση της μητρότητας, χωρίς προσωπική εμπειρία, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ επικίνδυνα και λανθασμένα συμπεράσματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk