Ένας άνδρας φέρεται να έθεσε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου, τον Burj Khalifa ο οποίος βρίσκεται στο Ντουμπάι, γράφει η Global Post. Σύμφωνα με υπαλλήλους του κτιρίου, ο άνδρας πραγματοποίησε τη βουτιά στο κενό από τον 147ο όροφο του κτιρίου, που έχει συνολικό ύψος 828 μέτρων και προσγειώθηκε σε εξέδρα του 108ου ορόφου, σύμφωνα με το BBC.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτιρίου, Emaar Properties, ανακοίνωσε ότι οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά αναμένεται η τελική αναφορά. Ο αυτόχειρας, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, σκαρφάλωσε στον 147ο όροφο από τον αγωγό εξαερισμού, αφού στο σημείο από το οποίο έπεσε δεν υπάρχουν ούτε μπαλκόνια, ούτε παράθυρα.Το κτίριο των 160 ορόφων άνοιξε τις πύλες του τον Ιανουάριο του 2010.

Πρόκειται για την πρώτη αυτοκτονία που σημειώνεται σε αυτό, με τον αυτόχειρα να πιστεύεται ότι ήταν κοντά στα 20 και μάλλον από τη Νότια Ασία, σύμφωνα με το Reuters.

Toπικό μέσο ανέφερε, πάντως, ότι έλαβε την απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή του διότι το εργοδότης του δεν του έδωσε άδεια διακοπών.