current views are: 1

13 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση07:40

Η Χίλαρι Κλίντον στο TIME με… κέρατα! (φωτό)

Σάλος ξέσπασε στα social media με την… διαβολική Χίλαρι Κλίντον.

Δημοσίευση 07:40’
αρθρο-newpost

Σάλος ξέσπασε στα social media με την… διαβολική Χίλαρι Κλίντον.

Σάλος ξέσπασε στα social media με την… διαβολική Χίλαρι Κλίντον.

Η Κλίντον φιλοξενείται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού TIME με τίτλο “Ο Τρόπος της Κλίντον” σχετικά με τις πιθανότητές της για την αμερικανική προεδρία. Ωστόσο η φωτογραφία της είναι αυτή που επισκιάζει τις δηλώσεις της αφού το γράμμα «Μ» στο εξώφυλλο σχηματίζει κάτι που μοιάζει με κέρατα στο κεφάλι της πρώην υπουργού εξωτερικού. 

Οι πολιτικοί συντάκτες παρατήρησαν το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο με την σκοτεινή φιγούρα της Κλίντον στον απόηχο του σκανδάλου με τα emails, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και απειλεί τις πιθανές μελλοντικές βλέψεις της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επόμενες προεδρικές εκλογές. 

Πάντως το Time ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ένα άρθρο στο οποίο αναφέρει 34 παραδείγματα με εξώφυλλα προσώπων «που δείχνουν σαν να έχουν κέρατα»”. Ενδεικτικά αναφέρει τα παραδείγματα του πρώην προέδρου και συζύγου της, του Μπιλ Κλίντον, του πάπα Βενέδικτου, του πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’, του Τζον Τραβόλτα, του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, του Φραγκλίνου Ρούσβελτ, της Μάργκαρετ Θάτσερ, του πάπα Φραγκίσκου και του “κακού” Νταρθ Βέιντερ από τον Πόλεμο των Άστρων.


σχετικα αρθρα