Νέο σκάνδαλο ξέσπασε με πρωταγωνίστρια την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ.

Όπως γράφει το Europe 1, «ποτέ μην αναφέρετε στη Βελερί Τριερβελέρ κάτι σχετικό με τον πρώην αγαπημένο της».

Σύμφωνα με την καταγγελία, η δημοσιογράφος και πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, το περασμένο Σαββατοκύριακο φέρεται να χαστούκισε έναν άνδρα που την ειρωνεύτηκε σε σχέση με τη σχέση της με τον γάλλο πρόεδρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος Mohammed Rizki, πρώην υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το συντηρητικό κόμμα UMP, ο οποίος συνάντησε τυχαία την πρώην σύντροφο  του Ολάντ σε μια καφετέρια στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού, έσπευσε να της ζητήσει να μάθει «τα νέα του Φρανσουά». 

Αυτό εξόργισε την Τριερβελέρ, η οποία, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα «L' Express», «έγινε εντελώς υστερική». 

Σύμφωνα με το «Le Parisien», ο 33χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση για επίθεση με τραυματισμό.

Η ίδια η Βαλερί Τριερβελέρ, αν και δεν τοποθετήθηκε επίσημα για το περιστατικό, έγραψε στο Twitter: «Μία μόνο λέξη: Σταματήστε την επίθεση».

Η διάσημη δημοσιογράφος έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της σχέσης του Φρανσουά Ολάντ με  την ηθοποιό, Ζιλί Γκαγιέ.