current views are: 7

22 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση10:45

Αναζητείται και τρίτος ένοπλος για το μακελειό στην Τυνησία

Και τρίτος ένοπλος στην επίθεση στο Μουσείο του Μπαρντό στην Τύνιδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Μπέτζι Κάιντ Εσέμπσι.

Δημοσίευση 10:45’
αρθρο-newpost

Και τρίτος ένοπλος στην επίθεση στο Μουσείο του Μπαρντό στην Τύνιδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Μπέτζι Κάιντ Εσέμπσι.

Και τρίτος ένοπλος στην επίθεση στο Μουσείο του Μπαρντό στην Τύνιδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Μπέτζι Κάιντ Εσέμπσι.

Ο τρίτος δράστης, εκτός των δύο που σκοτώθηκαν από τις σφαίρες των δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τυνησίας, διαφεύγει.

«Μετά βεβαιότητας ήταν τρεις γιατί αναγνωρίστηκαν και καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας», δήλωσε ο Εσέμπσι στη συνέντευξή του σε δημοσιογράφους του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1, του τηλεοπτικού δικτύου iTELE και της εφημερίδας Le Monde.

«Ήταν δύο οι οποίοι εκτελέστηκαν και κάποιος που διαφεύγει. Αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν θα φτάσει μακριά», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Τυνησίας.]

Ο πρόεδρος δήλωσε στη γαλλική τηλεόραση ότι θα ανεγερθεί μνημείο για τα 23 θύματα της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι οι αρχές της Τυνησίας έχουν συλλάβει περισσότερους από 20 ύποπτους σχετικά με την επίθεση, για την οποία ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.

 


σχετικα αρθρα