current views are: 4

27 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση21:30

Το 22% των φοιτητών στη Βρετανία έχει δουλέψει στη βιομηχανία του σεξ

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη ζωή σημαντικού ποσοστού φοιτητών στη Μεγάλη Βρετανία καταδεικνύει έρευνα του Πανεπιστήμιου Swansea.

Δημοσίευση 21:30’
αρθρο-newpost

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη ζωή σημαντικού ποσοστού φοιτητών στη Μεγάλη Βρετανία καταδεικνύει έρευνα του Πανεπιστήμιου Swansea.

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη ζωή σημαντικού ποσοστού φοιτητών στη Μεγάλη Βρετανία καταδεικνύει έρευνα του Πανεπιστήμιου Swansea, η οποία καταγράφει ότι το έα τέταρτο των φοιτητών στρέφεται  στη βιομηχανία του σεξ προκειμένου να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις βασικές του ανάγκες.

Στο πλαίσιο της έρευνας ρωτήθηκαν περισσότεροι από 6.570 φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων, από την πορνεία και την συνοδεία έναντι αμοιβής, μέχρι το τηλεφωνικό σεξ και τους ερωτικούς χορούς.

Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστήμιου, το 22% των φοιτητών έχει δουλέψει στη βιομηχανία του σεξ, ένας στους είκοσι φοιτητές στράφηκε εκεί κατά την διάρκεια των σπουδών του, ενώ υπολογίζεται πως οι άντρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν στο συγκεκριμένο κύκλωμα συγκριτικά με τις γυναίκες.  

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 39% των σπουδαστών εντάχθηκε στη βιομηχανία του σεξ για να αποπληρώσει τα χρέη του στο τέλος των σπουδών τους, το 64% υποκινήθηκε ώστε να καταφέρει να αντεπεξέλθει οικονομικά στο life style που πρεσβεύει, το 56% ήθελε να καλύψει τις βασικές ανάγκες διαβίωσης και το 45% ήθελε να αποφύγει γενικότερα χρέη.

Ακόμη το 59% των φοιτητών υποστηρίζει πως θα απολάμβανε ένα τέτοιο επάγγελμα, το 54% δηλώνει περίεργο για τη βιομηχανία του σεξ, το 45% ήθελε να μπει σε αυτό τον χώρο και το 44% έχει ως κίνητρο της σεξουαλική απόλαυση.

Ωστόσο, το 1/4 δηλώνει πως είναι δύσκολο να εγκαταλείψουν τα συγκεκριμένη δουλειά και ένας στους τέσσερις φοιτητές δεν αισθάνεται ασφαλής στην εργασία του.


σχετικα αρθρα