current views are: 1

27 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση19:20

Η συγκινητική ομιλία πιλότου της Germanwings πριν από την πτήση

Συγκλονίζει η ομιλία ενός πιλότου της Germanwings μία ημέρα μετά την αεροπορική τραγωδία στις ανατολικές Γαλλικές Άλπεις.

Δημοσίευση 19:20’
αρθρο-newpost

Συγκλονίζει η ομιλία ενός πιλότου της Germanwings μία ημέρα μετά την αεροπορική τραγωδία στις ανατολικές Γαλλικές Άλπεις.

Συγκλονίζει η ομιλία ενός πιλότου της Germanwings μία ημέρα μετά την αεροπορική τραγωδία στις ανατολικές Γαλλικές Άλπεις.

Ο πιλότος, βγήκε από το cockpit, βρέθηκε στον διάδρομο του αεροσκάφους λίγη ώρα πριν την απογείωση και αφού χαιρέτησε όλους τους επιβάτες, τους εξήγησε το πόσο επηρέασε το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας το πρωτοφανές περιστατικό

Όπως έγραψε επιβάτης της πτήσης στο προφίλ της στο Facebook, «μας είπε πως το προσωπικό νιώθει περίεργα, αλλά ότι όλοι ήταν παρόντες οικιοθελώς χωρίς να έχουν δεχθεί πίεση από την εταιρία».

Συνεχίζοντας, σύμφωνα με την αφήγηση της επιβάτη, ο πιλότος είπε πως ο ίδιος και το προσωπικό έχουν οικογένεια και θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι θα επιστρέψει στους δικούς του το βράδυ.

«Επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Κανείς δεν κοιτούσε το κινητό του για τελευταία φορά, κανείς δε διάβαζε. Τότε ολόκληρο το αεροσκάφος ξέσπασε σε χειροκροτήματα», έγραψε η επιβάτης στο Facebook, και έκλεισε την ανάρτησή της, ευχαριστώντας τον πιλότο. 


σχετικα αρθρα