current views are: 5

30 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση14:10

Επιχείρησαν να εισβάλουν στο αρχηγείο της NSA – Ένας νεκρός (φωτό)

Όχημα έπεσε πάνω στην πύλη του στρατοπέδου Fort Meade όπου βρίσκεται το αρχηγείο της αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείας (NSA) στη Βαλτιμόρη. 

Δημοσίευση 14:10’
αρθρο-newpost

Όχημα έπεσε πάνω στην πύλη του στρατοπέδου Fort Meade όπου βρίσκεται το αρχηγείο της αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείας (NSA) στη Βαλτιμόρη. 

Όχημα έπεσε πάνω στην πύλη του στρατοπέδου Fort Meade όπου βρίσκεται το αρχηγείο της αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείας (NSA) στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ

Όπως μετέδωσε το NBC, στο συμβάν φέρονται να εμπλέκονται δύο άτομα τα οποία μεταμφιεσμένα ως γυναίκες προσπάθησαν να εισέλθουν στην εγκατάσταση και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους άνδρες ασφαλείας. Στο όχημα που άφησαν πίσω τους οι δράστες εντοπίστηκε ένα όπλο και ναρκωτικά. 

Πληροφορίες που επικαλούνται τα διεθνή ΜΜΕ και επιβεβαιώθηκε από δύο αξιωματούχους, αναφέρουν ένα άτομο σκοτώθηκε στον τόπο του συμβάντος. Η αστυνομία αναφέρει πως δύο ακόμα τραυματίστηκαν και δέχονται τις πρώτες βοήθειες. 

Όπως αναφέρει το NBC, στην περιοχή υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία, ενώ δύο κατεστραμμένα οχήματα διακρίνονται έξω από την πύλη. Ταυτόχρονα, το ίδιο δίκτυο  πως τουλάχιστον ένας «ένστολος άνδρας» έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η ταυτότητά του ή η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Την υπόθεση διερευνά η NSA και το FBI. Πάντως η αστυνομία αρνείται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς εκπρόσωπος ανέφερε πως το συμβάν έγινε σε περιοχή δικαιοδοσίας της NSA. 

Πάντως, ανώτερος αξιωματούχος ανέφερε πως το συμβάν φαίνεται αποδίδεται σε «εγκληματίες».  Η NSA αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα αργότερα.

Το Fort Meade είναι μία στρατιωτική εγκατάσταση. Φιλοξενεί περίπου 11.000 στρατιωτικό προσωπικό καθώς και 29.000 πολίτες όπου εργάζονται εκεί.


σχετικα αρθρα