current views are: 1

7 Απριλίου 2015
Δημοσίευση17:18

Πτώση τάσης σε μια γραμμή η αιτία του μπλακ άουτ στην Ουάσιγκτον

Εκτεταμένο μπλακ άουτ στην Ουάσινγκτον, βύθισε στο σκοτάδι τον Λευκό Οίκο, το Καπιτώλιο, το υπουργείο Δικαιοσύνης και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Δημοσίευση 17:18’
αρθρο-newpost

Εκτεταμένο μπλακ άουτ στην Ουάσινγκτον, βύθισε στο σκοτάδι τον Λευκό Οίκο, το Καπιτώλιο, το υπουργείο Δικαιοσύνης και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Εκτεταμένο μπλακ άουτ στην Ουάσινγκτον, βύθισε στο σκοτάδι τον Λευκό Οίκο, το Καπιτώλιο, το υπουργείο Δικαιοσύνης και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Την ώρα της διακοπής στο υπουργείο Εξωτερικών ήταν σε εξέλιξη η τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Στο συγκρότημα του Καπιτωλίου έχουν τεθεί σε λειτουργία οι εφεδρικές γεννήτριες.

Ορισμένοι σταθμοί του μετρό της αμερικανικής πρωτεύουσας επηρεάστηκαν από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τις υπηρεσίες μεταφορών της πόλης.

Η εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Pepco Holdings Inc ανακοίνωσε ότι αντιμετώπισε μια πτώση τάσης από ένα πρόβλημα σε μια γραμμή μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η εταιρεία διευκρίνισε ότι εργάζεται για να επιδιορθώσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην κομητεία Τσαρλς του Μέριλαντ.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η διακοπή είναι αποτέλεσμα κακόβουλης δραστηριότητας», δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών.

Ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ο ναύαρχος Μπιλ Κόρτνεϊ, διαβεβαίωσε ότι όλα τα εφεδρικά συστήματα παροχής ενέργειας λειτούργησαν με επιτυχία.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζος Έρνεστ, είπε ότι έχει αποκατασταθεί η βλάβη στον Λευκό Οίκο ο οποίος πλέον ηλεκτροδοτείται κανονικά.


σχετικα αρθρα