Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας ομογενής επιχειρηματίας και επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στο Κουϊνσλαντ, ο Δημήτρη Ράπτης όφειλε στην αυστραλιανή εφορία 30 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά μετά από πολλούς δικαστικούς αγώνες θα πληρώσει μόνο έξι δολάρια! 

Ύστερα από μαραθώνιο δικαστικών αγώνων, ο κ. Ράπτης δικαιώθηκε και θα πληρώσει μόλις 6 δολάρια αντί των 30 εκατομμυρίων. Μάλιστα θα ανοίξουν οι πόρτες του Χρηματιστηρίου και πάλι για την εταιρία του Raptis Group καθώς 40 εκατομμύρια μετοχές που είχαν μπλοκαριστεί - ύστερα από συνεννόηση με τους πιστωτές - είναι από σήμερα στη διάθεση των ενδιαφερομένων. 

Η εταιρία του Raptis Group, μέχρι σήμερα πρωτοστατεί στο χώρο της δημιουργίας πολλαπλών χρήσεων κτιριακών συγκροτημάτων. Έργα, όπως το St. Tropez, Monte Carlo, Le Boulevard, The Forum που φέρουν την υπογραφή του, έχουν προσδώσει νέο χαρακτήρα στην καρδιά  της ακτής Surfers Paradise. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ράπτης, θεωρείται ο άνθρωπος που έχει αλλάξει το πρόσωπο της Χρυσής Ακτής της Κουϊνσλάνδης με τα εντυπωσιακά κτίρια που έχει ανεγείρει. 

Τώρα κατασκεάζει  μεταξύ άλλων, 500 διαμερίσματα στην περιοχή Μπίγκερα Γουότερς και όπως δήλωσε αναμένει την έγκριση του δήμου και αν όλα πάνε καλά το έργο θα ολοκληρωθεί σε δύο - τρία χρόνια. Πρόσθεσε ότι ήδη έχει πουλήσει 190 διαμερίσματα στο άλλο συγκρότημά του, το «Λάμπραντορ» της Χρυσής Ακτής, κυριαρχώντας για δεκαετίες τώρα σε μια περιοχή που από ένα χώρο απλού προορισμού διακοπών, μετέτρεψε σ' ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα κέντρα του κόσμου.