Τραγική κατάληξη είχε το όχι και τόσο αθώο κέρασμα μιας μητέρας προς τον γιο της.

Η 38χρονη Τζουλίν Τζαμπλόνσκι  έδωσε στον 19χρονο γιο της ένα γλύκισμα τύπου μπράουνι που περιείχε μαριχουάνα με αποτέλεσμα ο νεαρός αφού έφαγε το γλύκισμα να πηδήξει από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου διέμεναν και να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός έφαγε το γλυκό και λίγο αργότερα εκείνος άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα. Ξαφνικά έτρεξε προς το παράθυρο και "χωρίς να διστάσει" ρίχτηκε στο κενό, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Δεδομένου ότι ο γιος της είναι άνω των 18, η Τζαμπλόνσκι θα παρεπέμπετο για πλημμέλημα, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα επιχείρησε να τους επηρεάσει, γεγονός που μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα και γι αυτό τον λόγο και συνελήφθη, εξήγησε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Φορτ Κόλινς. 

Οι πολίτες του Κολοράντο έχουν ψηφίσει υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση αλλά μόνο από την ηλικία των 21 ετών και άνω. Οι ψηφοφόροι σε τρεις άλλες πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια έχουν πράξει το ίδιο, αλλά η κάνναβη εξακολουθεί να είναι παράνομη με βάση τον ομοσπονδιακό νόμο.

Το περιστατικό αυτό ήταν το τρίτο στη σειρά-- από τον περασμένο χρόνο που ξεκίνησε η λιανική πώληση του ναρκωτικού-- που αντιμετωπίζουν οι αρχές του Κολοράντο με χρήστες κάνναβης οι οποίοι αυτοτραυματίζονται.