current views are: 9

4 Μαΐου 2015
Δημοσίευση16:39

Οι μαθητές είδαν την καθηγήτρια σε βίντεο… πορνό! (φωτό)

Μία 35χρονη καθηγήτρια στην Τσεχία απολύθηκεόταν οι μαθητές της την εντόπισαν να πρωταγωνιστεί σε βίντεο αισθησιακού περιεχομένου.

Δημοσίευση 16:39’
αρθρο-newpost

Μία 35χρονη καθηγήτρια στην Τσεχία απολύθηκεόταν οι μαθητές της την εντόπισαν να πρωταγωνιστεί σε βίντεο αισθησιακού περιεχομένου.

Μία 35χρονη καθηγήτρια στην Τσεχία απολύθηκε, όταν οι μαθητές της την εντόπισαν να πρωταγωνιστεί σε βίντεο αισθησιακού περιεχομένου.

Η εκπαιδευτικός, μητέρα δύο παιδιών, από την πόλη Τσέσκα Λίπα, συμμετείχε στο 40λεπτο βίντεο για έναν ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου, έπειτα από ταξίδι στην πράγα για κάστινγκ.

Στο βίντεο εμφανίζεται να λέει για τη φυσική της κατάσταση, ότι είναι χωρισμένη με δύο παιδιά πριν προχωρήσει στην… πράξη με έναν άνδρα, σύμφωνα με το Daily Mail.

Για κακή της τύχη, οι μαθητές είδαν online το βίντεο και το διαμοιράστηκαν. Υπέπεσε στην αντίληψη γονέα, ο οποίος έκανε σχετική καταγγελία στο σχολείο όπου εργαζόταν η 35χρονη. 

Η ίδια, ωστόσο, υποστηρίζει ότι οι παραγωγοί τη «νάρκωσαν» με κοκαΐνη και ότι νόμιζε ότι θα πέρναγε από οντισιόν ως μοντέλο εσωρούχων.

«Δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο υπό νορμάλ συνθήκες» τόνισε.

Πού να ξέρει η καθηγήτρια ότι οι έφηβοι μαθητές της θα έψαχναν… τα πάντα στο Διαδίκτυο.

 


σχετικα αρθρα