Το DNA του 34χρονου αφροαμερικανού Νταρόν Ντίλον Γουίντ εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές για την άγρια δολοφονία του Σάββα Σαββόπουλου, της συζύγου του, του 10χρονου γιου τους και της οικονόμου τους στην Ουάσινγκτον.

Όπως αναφέρει η Washington Post, η αστυνομία ταυτοποίησε το DNA που βρέθηκε στην κόρα μιας πίτσας που είχε παραγγελθεί το βράδυ της δολοφονίας, στις 13 Μαΐου στο σπίτι του Σαββόπουλου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δράστες κρατούσαν όμηρο και βασάνιζαν την οικογένεια και την οικιακή βοηθό για μια ολόκληρη ημέρα. Κάποια στιγμή το βράδυ, φέρονται να πείνασαν και παρήγγειλαν πίτσα. Σε ένα από τα κομμάτια βρέθηκε το DNA του Wint και ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία. 

Την επόμενη ημέρα, το πρωί η προσωπική βοηθός του Σαββόπουλου η οποία τον βοηθούσε με την ολοκλήρωση της κατασκευής μιας σχολής πολεμικών τεχνών παρέδωσε στο σπίτι ένα πακέτο με 40.000 δολάρια σε μετρητά, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η έπαυλη παραδόθηκε στις φλόγες. 

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει ο ρόλος της βοηθού του Σαββόπουλου στην υπόθεση.

Εν τω μεταξύ η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται ένας άνδρας να περπατά κοντά στο σημείο που βρέθηκε η Porsche του Σαββόπουλου.