Συνελήφθη ο 34χρονος Νταρόν Ντίλον, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλου, της γυναίκας του, του 10χρονου γιου τους και της οικιακής βοηθού τους. 

Σύμφωνα με το CNN ο Ντίλον συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ) στην Ουάσινγκτον αν και η αστυνομία νωρίτερα τον αναζητούσε μέχρι και το Μπρούκλιν.

Οι αρχές είχαν βρει το DNA του 34χρονου στην κόρα μιας πίτσας που είχε παραγγελθεί το βράδυ της δολοφονίας, στις 13 Μαΐου στο σπίτι του Σαββόπουλου. 

Ο 34χρονος είχε εγκληματικό παρελθόν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του είχαν απαγγελθεί πολλαπλές κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες για κλοπή, επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το CNN ο ίδιος είχε παρακολουθήσει την βασική εκπαίδευση των πεζοναυτών το 2001 αλλά είχε αποχωρήσει πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Τώρα οι αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιο το κίνητρο των δραστών, αν και το βασικότερο σενάριο που εξετάζεται είναι τα χρήματα. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί μετά τη δολοφονία, στο σπίτι του Σαββόπουλου μετέβη η προσωπική βοηθός του η οποία παρέδωσε το ποσό των 40.000 ευρώ.