Ελεύθερη αφέθηκε η Χέδερ Τσο, κόρη του προέδρου της Korean Air Τσο Γιανγκ-χο και πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας.

Η Τσο κρατήθηκε για πέντε μήνες στη φυλακή για την οργισμένη της αντίδραση απέναντι σε μέλος του πληρώματος επειδή δεν της είχε σερβίρει φυστίκια με το απεριτίφ της. 

Τον Φεβρουάριο, η Τσο είχε καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης JFK όταν είχε υποχρεώσει τον επικεφαλής του πληρώματος καμπίνας Παρκ Τσανγκ-γιν να αποβιβαστεί από αεροσκάφος της εταιρείας αναγκάζοντας έτσι το αεροπλάνο να επιστρέψει στην πύλη του στο αεροδρόμιο. 

Η υπόθεση "Φυστίκια και Απεριτίφ" προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης στη Νότια Κορέα, όπου πολλοί πολίτες είναι αγανακτισμένοι εξαιτίας της συμπεριφοράς των ισχυρών και πλουσίων.

Ο δικηγόρος της Τσο είχε δηλώσει μετά την καταδικαστική απόφαση ότι η πελάτισσά του είχε μετανιώσει για τον πόνο που είχε προκαλέσει στα μέλη του πληρώματος με την κακή συμπεριφορά της.
Το εφετείο ανέστειλε την ποινή της επικαλούμενο τον πρότερο έντιμο βίο της και το γεγονός ότι είναι μητέρα ανήλικων διδύμων.