Με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ σκότωσαν τον έλληνα ομογενή επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλου και την οικογένειά του στην Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με την έκθεση της τοπικής αστυνομίας, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το δίκτυο NBC Washington, δίπλα στα άψυχα σώματα του επιχειρηματία, της συζύγου του, του 10χρονου γιου του και της 57χρονης οικιακής βοηθού τους, βρέθηκε ένα ματωμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ. 

Όπως αναφέρει η έκθεση, ο επιχειρηματίας δέχθηκε χτύπημα με το ρόπαλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και η σύζυγός του Έιμι έφερε εκδορές στο λαιμό και στο κεφάλι. Το άψυχο σώμα του 10χρονου γιου τους Φίλιπ βρέθηκε πυρπολημένο σε άλλη κρεβατοκάμαρα, ενώ σύμφωνα με την έκθεση, ο δεκάχρονος πριν πεθάνει είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο για το στυγερό τετραπλό έγκλημα τον 34χρονο Ντάρον Ντίλον Ουίντ, που εργαζόταν στο παρελθόν στις επιχειρήσεις του Σαββόπουλου, στον οποίο οδηγήθηκε από το DNA του που βρέθηκε σε μισοφαγωμένη πίτσα στο σπίτι του Σαββόπουλου.