Από γαστρεντερική αιμορραγία επήλθε ο θάνατος του Άντριου Γκετί, εγγονού του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του ομίλου Getty Oil Ζαν Πολ Γκετί.

Σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες όμως στον οργανισμό του βρέθηκαν και τοξικά επίπεδα μεταμφεταμίνης. 

Σύμφωνα με τον Λάρι Ντίετζ από το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, τα ναρκωτικά σε συνδυασμό με το έλκος δωδεκαδακτύλου και την καρδιακή νόσο από τα οποία έπασχε επέφεραν τον θάνατο του 47χρονου κληρονόμου και ενός από τους πλουσιότερους Αμερικανούς.

Ο Άντριου Γκετί είχε βρεθεί νεκρός στις 31 Μαρτίου στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλς. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού του από τη σύντροφό του Λανίσα Ντεζόνγκ, κατά της οποίας λίγο καιρό πριν είχε ζητήσει τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων.

Ο παππούς του Ζαν Πολ Γκετί πέθανε το 1976. Είχε συγχωνεύσει αρκετές μικρότερες πετρελαϊκές εταιρίες στη Getty Oil τη δεκαετία του 1960. Κάποια εποχή ο αμερικανός βιομήχανος ήταν ένας από τους πλουσιότερους πολίτες στις ΗΠΑ. Ηταν επίσης δεινός συλλέκτης έργων τέχνης ο οποίος και ίδρυσε το ταμείο που χρηματοδοτεί το Μουσείο J. Paul Getty και αρκετά ακόμη ιδρύματα.