current views are: 3

30 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση16:36

Σε νέα δίκη πιθανόν ο Μπερλουσκόνι για το Ρούμπι Γκέιτ

Σε νέα δίκη είναι πιθανόν να οδηγηθεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δημοσίευση 16:36’
αρθρο-newpost

Σε νέα δίκη είναι πιθανόν να οδηγηθεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σε νέα δίκη είναι πιθανόν να οδηγηθεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση Ρούμπι Γκέιτ διατύπωσαν υποψίες  την καταβολή εκατομμυρίων ευρώ από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας για την εξαγορά της σιωπής των νεαρών γυναικών-μαρτύρων στο διαβόητο σκάνδαλο. 

Οι εισαγγελείς του Μιλάνου λένε ότι ο πρώην Καβαλιέρε κατέβαλε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ σε περίπου είκοσι νεαρές γυναίκες οι οποίες συμμετείχαν στα διαβόητα δείπνα στην έπαυλή του στο Άρκορε.

Κατά την εισαγγελία, 7 εκατομμύρια ευρώ καταβλήθηκαν στην Μαροκινή “Ρούμπι”, την Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, η οποία όταν συμμετείχε στα πάρτι στην βίλα του Μπερλουσκόνι ήταν ακόμη ανήλικη. Σκοπός της καταβολής των χρημάτων ήταν να κάνουν οι νεαρές γυναίκες ψευδείς καταθέσεις ή να αποκρύψουν γεγονότα.

Σύμφωνα με τους δικαστικούς καταβλήθηκαν μετρητά, διετέθησαν ακίνητα, έγιναν ακριβά δώρα και «μέχρι χθες» πληρώνονταν έξοδα διαβίωσης.

Παράλληλα, οι εισαγγελείς είναι πεπεισμένοι ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε σεξουαλικές επαφές με την Καρίμα, παρότι η κοπέλα ισχυρίστηκε στις καταθέσεις της το αντίθετο.

Οι εισαγγελείς της ιταλικής πρωτεύουσας θεωρούν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται δικηγόροι, ο τραγουδιστής Μαριάνο Απιτσέλα, ένας δημοσιογράφος και μια Ιταλίδα αστυνομικός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Ιταλικό τύπο, η Ρούμπι επένδυσε δυο από τα επτά εκατομμύρια ευρώ που φέρεται να της δώρισε ο Μπερλουσκόνι στο Ντουμπάι.

Το δικαστήριο του Μιλάνου δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει την παραπομπή σε νέα δίκη του Ιταλού κεντροδεξιού πρώην πρωθυπουργού. Η απόφαση ανήκει σε αρμόδιο δικαστικό ο οποίος θα εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι εισαγγελείς.


σχετικα αρθρα