Τραγικό θάνατο βρήκε μια 30χρονη σε εμπορικό κέντρο της Κίνας, όταν υποχώρησε το τελευταίο σκαλί στις κυλιόμενες σκάλες, τις οποίες ανέβαινε μαζί με τον γιο της.

Η 30χρονη κατάφερε να σπρώξει το παιδί και να το σώσει, ωστόσο η ίδια έχασε τη ζωή της. Το δυστύχημα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θύμα είναι η 30χρονη Σιάνγκ Λιουτζουάν και το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο της πόλης Σινγκτσού, στην επαρχία Χουμπέι. Το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας δείχνει να υποχωρεί το τελευταίο σκαλί, την ώρα που η γυναίκα φθάνει στην κορυφή της σκάλας. Τη στιγμή που η γυναίκα πέφτει, σπρώχνει τον γιο της μπροστά και μία υπάλληλος καταστήματος τρέχει και τον αρπάζει.

Ωστόσο, οι σκάλες συνεχίζουν να κυλούν και αρκετά δευτερόλεπτα αργότερα η γυναίκα εξαφανίζεται καθώς την «καταπίνει» ο μηχανισμός της σκάλας, παρόλο που μία υπάλληλος καταστήματος έχει προλάβει ήδη να της πιάσει το χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να αποσυναρμολογήσουν το μηχάνημα και να ανασύρουν την γυναίκα, η οποία ήταν ήδη νεκρή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Wuhan Evening News, πρόσφατα είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης στις κυλιόμενες σκάλες και οι συντηρητές είχαν ξεχάσει να βιδώσουν στη θέση του το προστατευτικό κάλυμμα.