Ένα εντυπωσιακό μοντέλο κάλεσε στο πιλοτήριο ένας πιλότος, κατά τη διάρκεια υπερατλαντικής πτήσης.

Ο πιλότος που αυτοαποκαλείται «άτακτος» κάλεσε το διάσημο μοντέλο Chloe Khan στο πιλοτήριο, παρήγγειλε σαμπάνια, της είπε να καθίσει στα πόδια του και κάπνισε 40 τσιγάρα. Και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της υπερατλαντικής πτήσης από το Heathrow του Λονδίνου προς το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Μιλώντας στη Daily Star, το μοντέλο του Playboy, είπε ότι εκείνη και μια φίλη της κλήθηκαν στο πιλοτήριο από την αεροσυνοδό, μόλις έσβησε η ένδειξη για τη ζώνη ασφαλείας.

Επιπλέον ανέφερε ότι, όταν τον ρώτησε για το κάπνισμα και για το αν επιτρέπονται οι επιβάτες στο πιλοτήριο, εκείνος απάντησε, ότι «ο ίδιος φτιάχνει τους κανόνες».

«Μας έδειχνε τι έκανε κάθε ένα από τα κουμπιά και μας είπε ακόμα ότι θα μπορούσαμε να καθίσουμε στα πόδια του, να φορέσουμε το καπέλο του και να... οδηγήσουμε το αεροπλάνο», είπε η Khan.

Η Khan κατά τη διάρκεια της πτήσης έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο παντρεμένος πιλότος την παρακαλούσε να δει το στήθος της και καυχιόταν για τις επιτυχίες του με τις αεροσυνοδούς.

Τέλος, το μοντέλο του Playboy δήλωσε ότι σοκαρίστηκε από τη συμπεριφορά του πιλότου κατά τη διάρκεια της πτήσης που μετέφερε περίπου 300 άτομα στα 33.000 πόδια.