Ενα δεύτερο κομμάτι αεροσκάφους βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν του Ινδικού Ωκεανού, εκεί όπου εντοπίστηε πριν από λίγες μέρες κομμάτι φτερού που όπως όλα δείχνουν ανήκει στο μοιραίο αεροπλάνο των Μαλαισιανών αερογραμμών της πτήσης ΜΗ370.

Το δεύτερο κομμάτι του αεροσκάφους που βρέθηκε πριν από λίγο, είναι -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- μέρος από την πόρτα του μοιραίου Boeing.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις σε αυτό το στάδιο ότι τα συντρίμμια προέρχονται από αεροπλάνο, επεσήμανε η πηγή αυτή, η οποία δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για τον αριθμό ή το μέγεθός τους.

Στο μεταξύ, η Μαλαισία ανακοίνωσε ότι τα συντρίμμια αεροπλάνου που εντοπίστηκαν την Τετάρτη στις ακτές του νησιού έχει ταυτοποιηθεί ότι ανήκουν σε ένα Boeing 777, τον ίδιο τύπο αεροσκάφους με αυτό της Malaysia Airlines.

«Γνωρίζουμε ότι το πηδάλιο κλίσης (flaperon) έχει ταυτοποιηθεί επισήμως ότι προέρχεται από ένα Boeing 777», δήλωσε ο Μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών Λίοου Τίονγκ Λάι.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Μαλαισία επιθυμεί να επεκτείνει την έρευνα γύρω από το Ρεϊνιόν προκειμένου να εντιπιστούν τυχόν και άλλα συντρίμμια.