Μία γυναίκα αστυνομικός, που υπηρετεί στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από 25χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας σε εκκλησία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως αναφέρει το philenews.com, ύστερα από πληροφορία ότι ορισμένα άτομα επιχείρησαν να κλέψουν το παγκάρι της εκκλησίας της Παναγίας στην Αγία Νάπα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού μετέβησαν γύρω στις 10:40 χθες το πρωί στο χώρο όπου αυτόπτες μάρτυρες υπέδειξαν δύο άτομα ως ύποπτους.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο του 25χρονου από τη Λευκωσία και ενός 30χρονου από την Ελλάδα, κάτοικο Λευκωσίας, τους οποίους και οδήγησαν για ανάκριση.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο 25χρονος επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Η αστυνομικός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όμως λόγω φόρτου εργασίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα έφερε τραύμα στο πρόσωπο και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες βγήκε από το νοσοκομείο.

Ο 25χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση.