Από μία σπάνια μορφή γιγαντισμού πάσχει ένα 9χρονο αγόρι στην Ινδία, ο Μοχάνεντ Καλίμ, με αποτέλεσμα να αυξάνεται αφύσικα το μέγεθος των χεριών του. 

Η πάθηση του παιδιού έχει ως αποτέλεσμα να μην του επιτρέπεται να παρακολουθήσει το σχολείο, καθώς σύμφωνα με τον πατέρα του, η διεύθυνση ισχυρίστηκε ότι «τα μεγάλα του χέρια θα φοβίσουν τα υπόλοιπα παιδιά».

Ο Καλίμ μεγαλώνει στην πολιτεία Τζαρκχάντ, μία από τι φτωχότερες περιοχές της Ινδίας. Ως αποτέλεσμα, οι γονείς του βγάζουν λιγότερα από 20 ευρώ τον μήνα, οπότε δεν έχουν τη δυνατότητα να του προσφέρουν κάποιου είδους θεραπεία, ή έστω διάγνωση. 

Επιπλέον, η οικογένεια του 9χρονου έχει περιθωριοποιηθεί από τους γείτονες, οι οποίοι θεωρούν πως η πάθηση του αγοριού είναι αποτέλεσμα κάποιας κατάρας. Όπως, μάλιστα, δηλώνει ο θείος του αγοριού: 

Δεν υπάρχει θεραπεία γι' αυτό το αγόρι. Είναι το παιδί του διαβόλου. Αυτό του συμβαίνει επειδή οι γονείς του πρέπει να έκαναν κάποια κακιά πράξη σε κάποιο σημείο της ζωής τους.

Το άτυχο αγόρι δεν είναι σε θέση να ντυθεί μόνος του, να φάει ή να κάνει μπάνιο, ενώ οι γονείς του προσπαθούν να τον φροντίσουν όσο καλύτερα μπορούν.

Το αγόρι ωστόσο αποδεικνύεται τυχερό μέσα στην ατυχία του: Η ιστορία του συγκίνησε τον εξειδικευμένο χειρούργο Ραζά Σαμπαθί, ο οποίος αποφάσισε να τον χειρουργήσει. 

Ο Καλίμ αποφάσισε να κάνει το χειρουργείο διάρκειας 8 ωρών, το οποίο θα ακολουθήσουν αρκετές διορθωτικές επεμβάσεις που θα αποτρέψουν περαιτέρω ανάπτυξη των χεριών.