current views are: 4

14 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση20:40

Τουρίστες έσπασαν στο ξύλο οδηγό ταξί

Θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες έπεσε ένας οδηγός ταξί στην Κύπρο.

Δημοσίευση 20:40’
αρθρο-newpost

Θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες έπεσε ένας οδηγός ταξί στην Κύπρο.

Θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες έπεσε ένας οδηγός ταξί στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το philenews.com, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον τριών ανδρών ηλικίας 26, 28 και 34 χρόνων, αμερικανών υπηκόων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής και βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον οδηγού ταξί.

 Από την επίθεση ο οδηγός του ταξί, Παναγιώτης Χαραλάμπους, 59 χρόνων, νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε από τους τρεις άνδρες, τους οποίους μετέφερε με το ταξί του από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:15 καταγγέλθηκε στην ΑΔΕ Λάρνακας από οδηγό ταξί, από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ότι 15 λεπτά νωρίτερα παρέλαβε από το αεροδρόμιο Λάρνακας τρεις άνδρες και μία γυναίκα για να τους μεταφέρει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τα τέσσερα άτομα συμπεριφέρονταν απρεπώς και παρενοχλούσαν τον οδηγό. Ο οδηγός του ταξί λόγω της συμπεριφοράς τους σταμάτησε στη Λεωφόρο Αρτέμιδος για να τους κατεβάσει από το αυτοκίνητο, αφού αυτό ζητούσαν, ωστόσο οι τέσσερις επιβάτες αρνήθηκαν να αποβιβαστούν από το όχημα.

Ενώ ο οδηγός προσπαθούσε να τους παραδώσει τις αποσκευές τους, οι τρεις επιβάτες του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα ενώ ένας από αυτούς άρπαξε από τον 59χρονο τα κλειδιά του ταξί και τα γυαλιά του και τα πέταξε στο δρόμο. Στη συνέχεια οι τέσσερις αμερικανοί υπήκοοι διέφυγαν πεζή.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο 59χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να πέσει στο έδαφος. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κάταγμα κρανίου, υποσκληρίδιο με αιμάτωμα, κεφαλαιμάτωμα και εκδορές.
 
Η κατάσταση του οδηγού ταξί κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου, ωστόσο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω παρακολούθηση και θεραπεία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού ταξί, η γυναίκα ήταν αμέτοχη στην επίθεση εναντίον του και έτσι η Αστυνομία δεν προχώρησε στη σύλληψή της.


σχετικα αρθρα