Συγκλονίζει η ιστορία του 7χρονου Λουκ Ένγκελμαν από το Όρεγκον των ΗΠΑ, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, για να βοηθήσει στην συγκέντρωση χρημάτων για την θεραπεία της μητέρας του από καρκίνο, φτιάχνει λεμονάδες και ποπ κορν και τα πουλά στην αυλή του σπιτιού του. 

Η μητέρα του Λουκ διαγνώστηκε με την επάρατη νόσο το 2013, λίγους μήνες μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού της, δυστυχώς, όμως, οι χημειοθεραπείες δεν είχαν αποτέλεσμα. 

Αυτός ο τύπος καρκίνου δημιουργεί όγκους στους λεμφαδένες και σε άλλα σημεία του σώματος, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν υπάρχει θεραπεία.

Η οικογένεια είναι αποφασισμένη να βοηθήσει μέχρι τέλους την μητέρα και γιαυτό ο Λουκ βοηθά σε αυτό πουλώντας λεμονάδες στους περαστικούς.

Η πρωτοβουλία του αγοριού έχει φοβερή επιτυχία, αφού έρχονται και από πολύ μακριά για να γευτούν τις λεμονάδες του αλλά και να συνδράμουν στον ιερό σκοπό του. 

Η οικογένεια έχει φτιάξει και μια σελίδα στο Facebook, ενώ μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 9.000 δολάρια.

Η θεραπεία όμως κοστίζει συνολικά 58.000 δολάρια, αλλά αυτό δεν πτοεί τον 7χρονο που είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι η μητέρα του να γίνει καλά.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο: