Ευθύτατες απειλές κατά της Τουρκίας και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπολύει το Ισλαμικό Κράτος σε νέο βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες που συνδέονται με τζιχαντιστές.

Σε αυτό το βίντεο, το μέλος του ΙΚ που μιλάει άπταιστα τουρκικά, όπως αναφέρει η Hurriyet, κάλεσε σε «κατάκτηση» της Κωνσταντινούπολης, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι βοηθά τους δυτικούς «σταυροφόρους» και τους «άθεους» του PKK, καθώς και τους «κοσμικούς» του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Ο τζιχαντιστής στρέφει ευθέως τα βέλη του κατά του Ερντογάν. «Δεν κυβέρνησε με τους κανόνες του Θεού. Έγινε φίλος με τους αμερικανούς, τους εβραίους, τους σταυροφόρους, τα άθεα μέλη του PKK, με τους φίλους του Ατατούρκ, τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και τους αποστάτες κατασκόπους της οικογένειας Σαούντ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το πλαίσιο τον κατηγορεί ότι επέτρεψε την πρόσβαση σε τουρκικό έδαφος του PKK και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και ότι άνοιξε τις αεροπορικές βάσεις της Τουρκίας στους «σταυροφόρους και στα αεροσκάφη τους για να προστατεύσει το αθεϊστικό PKK».

Κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι «έγινε υπηρέτης, κυρίως για να προστατεύσει τη θέση που επρόκειτο να χάσει» και κάλεσε τους τούρκους πολίτες να επαναστατήσουν.

«Ας κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη, την οποία ο προδότης Ερντογάν κάνει κάθε προσπάθεια να παραδώσει στους σταυροφόρους» αναφέρει ο τζιχαντιστής στο βίντεο, επικαλούμενος «εντολή» του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους.