current views are: 5

19 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση14:26

Γάλλος ανακρίνεται για τη βομβιστική επίθεση στη Μπανγκόκ – Στη δημοσιότητα σκίτσο του δράστη

Ως ύποπτος κρατείται ένας Γάλλος πολίτης που εκτιμάται ότι συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε έναν ναό της Μπανγκόκ, μεταδίδουν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δημοσίευση 14:26’
αρθρο-newpost

Ως ύποπτος κρατείται ένας Γάλλος πολίτης που εκτιμάται ότι συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε έναν ναό της Μπανγκόκ, μεταδίδουν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ως ύποπτος κρατείται ένας Γάλλος πολίτης που εκτιμάται ότι συμμετείχε στην βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε έναν ναό της Μπανγκόκ, μεταδίδουν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το Thai PBS News μετέδωσε ότι ο άνδρας συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι, αφού έχασε την πτήση του, καθώς μοιάζει με τον άνδρα στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα από αξιωματούχους, δείχνει τον ύποπτο να φροντίζει μια πληγή στο δεξί του χέρι.

Νωρίτερα, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα λεπτομερές σκίτσο του κύριου υπόπτου για τη φονική επίθεση στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του.

Το ηλεκτρονικό σκίτσο βασίστηκε σε υλικό το οποίο είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας λίγα μόλις λεπτά πριν από την έκρηξη, το οποίο έδειχνε έναν νεαρό άνδρα που φορούσε κίτρινο μπλουζάκι και γυαλιά να μπαίνει στο ναό Εράουαν με ένα σακίδιο στην πλάτη και κατόπιν να απομακρύνεται χωρίς αυτό.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πραβούτ Ταβορνσίρι ανακοίνωσε ότι οι αρχές δίνουν αμοιβή ύψους περίπου 25.000 ευρώ σε αντάλλαγμα για οποιαδήποτε πληροφορία δοθεί σε σχέση με την επίθεση αυτή.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός υπόπτου, ο οποίος διακρίνεται στις εικόνες που έχουν ληφθεί από τις κάμερες ασφαλείας. Στο βίντεο, ένας άνδρας μπαίνει στον ναό Εραουάν, στην κεντρική Μπανγκόκ, φορώντας ένα σακίδιο, το οποίο αφήνει εκεί προτού φύγει.

 


σχετικα αρθρα